Tornóczky Anita szerint nem mindenki boldog, aki a tökéletes életét mutogatja

Tornóczky Anita influenszer reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többen keresnek pénzt azza, hogy mutogatják az életüket. Úgy tűnhet, hogy ezeknek az embereknek az élete tökéletes, ám Tornóczky Anita szerint egyáltalán nem biztos, hogy boldogok.

Az Erősebb Igen című műsorban beszélt arról Tornóczky Anita, hogy azt sem tartja jó iránynak, amerre a reality-k tartanak:
"Arrafelé megy a világ, hogy abból élnek sokan, hogy megmutatják az életüket. Ezek a realityk, amik ma már nem is előre megírt realityk, hanem gyakorlatilag ténylegesen az életüket mutatják és már ők maguk sem tudják, hogy ebből mi az, ami valóság. Tehát mi az, amit mutatnak és mi az, ami tényleges történés és tényleges érzelmek. Azt gondolom, hogy ez nagyon elviszi a fókuszt és egy olyan életet mutatnak az embereknek, amit nem feltétlenül tudnak megélni és nem biztos, hogy egy jó irány. Nem mindenkinek kell arra vágyni, hogy sportkocsival közlekedjen, mert nem biztos, hogy attól boldog lesz és nem biztos, hogy azok az emberek boldogok, akiknek az életébe belelátunk."

Tornóczky Anita Fotó: Margitay Klára/Life.hu




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.