Szörnyű tragédia! Háztűzben vesztette életét a 3 éves kisfiú

Forrás: pixabay.com -
nagymama halál kisfiú gyász Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan tragédia, ami a nagyszülőkkel történt, akik 3 éves unokájukat vesztették el, mikor kigyulladt az amerikai Evansville-ben található otthonuk.

Stephanie Nizlak és férje imádott unokájukat pár hónapos korától fogva közösen nevelték. A 3 éves kisfiú, Zaiden Robert McCallister azonban nem mosolyog rájuk többé, ugyanis múlt pénteken életét vesztette, amikor kigyulladt nagyszülei otthona.

Zaiden csapdába esett a lángok között, a tűzoltók súlyos égési sérülésekkel szabadították, a kórházban azonban már nem tudták megmenteni az életét.

A nagymama a tűzben másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, őt jelenleg a Louisville-e kórházban kezelik. A tűz oka egyelőre ismeretlen - írja a Ripost.

"Olyan volt, mint a saját gyermekünk. Mindenkit szeretett és mindenki szerette. Mindenkit a barátjának tekintett.

Hatalmas nagy szíve volt. Figyelt arra, hogy mindenki jól érezze magát körülötte. Ha valaki rosszul érezte magát odament hozzá, megsimogatta és megkérdezte, mi a baj. Mindig mosoly volt az arcán. Mindenkivel kedves volt" - mesélte a nagymama.

A környékbeliek egy GoFundMe adománygyűjtést szerveztek a kisfiú temetésére, valamint a nagyszülei segítségére, akiknek jelenleg nincsen hol lakniuk. Eddig csaknem 6784 dollár (kb. 2 millió forint) gyűjtöttek össze a gyászoló családnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.