Ez várhat a kamaszra, aki szennyvízaknába dobta két éves öccsét

Forrás: Shutterstock -
kiskorú büntetés szennyvízakna család tragédia féltékenység kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kamaszfiú féltékenység miatt dobta szennyvízaknába alig kétéves testvérét.

Borzalmas tette miatt vádat emeltek a tizenhárom éves kamaszfiú ellen, mert féltékenységből szennyvízaknába fojtotta kétéves kistestvérét– tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

A vádlott az édesanyjával, annak élettársával, valamint hat kiskorú testvérével élt együtt Taktaharkány egyik családi házában. Az akkor tizenhárom éves kamasz 2019 áprilisában a testvéreivel és unokatestvéreivel játszott, szülői felügyelet nélkül.

Velük volt a fiú kétéves öccse is, akire féltékeny volt, mert úgy érezte, róla jobban gondoskodnak, őt pedig elhanyagolják.A vádlott az udvaron lévő szennyvízakna fedelét levette, majd a fekáliával megtelt derítőbe dobta a kisfiút. Ezután a tetőt visszarakta, rátett egy követ is, majd anélkül, hogy bárkinek szólt volna, bement a lakásba.

Borzalmas tette miatt vádat emeltek a tizenhárom éves kamaszfiú ellen (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Az eltűnt kisfiút csak több óra múlva kezdte keresni a család, és miután a cipőjét az akna mellett meglátták, átkutatták a szennyvíztárolót is, amelyben megtalálták a gyermek apró holttestét.
Az ügyészség a letartóztatásban lévő fiatalkorú vádlott javítóintézeti nevelését indítványozta – tartalmazza a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.