Újabb enyhítések jönnek: erre számíthatunk, ha átlépjük a 4 millió beoltottat

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
lazítás védőoltás koronavírus újraindulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan szépen lassan, de hamarosan visszakaphatjuk a koronavírus megjelenése előtti életünket. Újabb enyhítések lépnek életbe, miután átléptük a 4 millió beoltottat.

Arról már mi is beszámoltunk, hogy amint elérjük a 3,5 millió beoltottat, kinyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai, azonban 4 millió beoltott esetében is számíthatunk enyhítésekre.

A Magyar Hírlap információi szerint a kormány újabb lazításokat tervez, amint elérjük a 4 millió beoltottat Magyarországon.

Amint elérjük a 4 millió beoltottat, újabb enyhítésekre számíthatunk Fotó: Csudai Sándor - Origo

A négymilliós határnál várhatóan újraindulnak a szállodák, fürdők, a mozik, színházak és más kulturális rendezvények, amelyeket 18 éves kor felett hatályos védettségi igazolvány birtokában lehet majd látogatni, valamint a vendéglátóhelyek belső tereinek újranyitására is ennek a számnak az átlépése után lehet számítani.

A lap értesülése szerint az igazolványra 18 éves kor alatt nem lesz szükség, így a családok kiskorú gyermekeikkel közös programokon is részt vehetnek, amennyiben a szülők rendelkeznek oltással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.