Megjött az előrejelzés: az igazi napsütéses tavaszra még biztosan várni kell

Forrás: Thinkstock -
tavasz időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a hétvégén már nyithatnak a teraszok, de a levegő felmelegedése még várat magára. 

Péntek


Délelőtt sok napsütésre, délután gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. Esetleg az északkeleti tájakon fordul elő zápor. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős. 11 és 16 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Szombat


A ragyogó napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarja. A nyugatias szelet még élénk lökések kísérhetik. Reggel 3, délután 15 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap


Gyakran erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan záporok is kialakulnak. Az északnyugati szél átmenetileg megerősödik. A csúcsérték 12 és 17 fok között valószínű.

Forrás: Thinkstock

Hétfő


Délnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és délnyugaton, nyugaton már kialakulhat eső, záporeső. A délkeleti szél élénk lesz. A maximum 14°C körül alakul.

Kedd


Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható (akár kiadós) eső, zápor. Eleinte a DK-i, majd az ÉNy-i szél erősödik meg. 10-17 fok között várható a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.