szülés utáni depresszió öngyilkosság család tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan tragédia, ami a 28 éves Becci McDonaldal történt, aki várandósan két gyermekkel maradt egyedül, miután öngyilkos lett a vőlegénye, mert azt hitte, meghalt a szerelme.

A szerelmespár két éve alkotott egy párt, harmonikus volt a kapcsolatuk. A 28 éves nőnek, Becci McDonaldnak már volt egy kislánya előző kapcsolatából, de szerencsére vőlegényével, Bradley Crellinnel nagyon jó volt a kapcsolatuk.

9 hónappal ezelőtt megszületett első közös gyermekük, egy kisfiú. A szülés után Becci mentális problémáktól szenvedett, úgy érezte több súly is nehezedik a vállára, mint amennyit elbír.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Majd kiderült, hogy 9 hónappal a kisfia születése után újra teherbe esett, ami annyira megijesztette, hogy április 8-án megpróbált véget vetni az életének. Bradley még időben ért haza, azonnal hívta kedveséhez a mentőket, akik bevitték a kórházba - írja a Mirror.

Azonban utána semmilyen tájékoztatást nem kapott a menyasszony állapota felől, ami miatt azt hitte, hogy elhunyt. Annyira kétségbeesett és szomorú volt, hogy még aznap öngyilkosságot követett el.

"Még csak 9 hónapos volt a kisfiúnk, de én már újra teherbe estem. Súlyos szülés utáni depresszió gyötört és úgy éreztem, képtelen vagyok megfelelni anyaként, nőként. Crellin megmentette az életemet, amikor idejében mentőt hívott hozzám"

- vallotta be az édesanya.

Becci azóta kapott orvosi segítséget és sokkal jobban érzi magát. Arról azonban nem beszél, hogyan dolgozza fel szerelme elvesztését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.