Hősként mentette az idős embereket a tűzszerész, egy budapesti panelben csaptak fel a lángok

Forrás: Shutterstock -
tűzszerész megmentette hős paneltűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bátor tettével kivívta magának az elismerést Molnár Attila, a MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezredének beosztott tűzszerésze.

A férfit tegnap egy Nyírpalotai úti lakástűzhöz riasztották, az érintett panelépületből pedig több személyt is kimentett a Magyar Honvédség Facebook-bejegyzése szerint.

Molnár Attila szakaszvezető, az MH 1. Honvéd Tűzszerész És Hadihajós Ezred beosztott tűzszerésze Forrás: Facebook/Magyar Honvédség

„Első segítő erőként értek oda az érintett tízemeletes panelépülethez, amelynek nyolcadik emeletén lángokban állt egy lakás, a folyosók füsttel teltek meg.

A liftet biztonsági okokból nem lehetett használni, így Molnár szakaszvezető a lépcsőn hozott le négy idős, mozgáskorlátozott személyt a rendőri erőkkel együtt, majd átadta az Országos Mentőszolgálat kiérkező egységeinek további vizsgálatra"

-írják a posztban, ami alatt gyülekeznek a gratulációk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.