Ez az orrspray bizonyítottan véd a koronavírus ellen: már itthon is kapható

Forrás: Anna Tryhub/shutterstock.com -
védelem egészség orrspray koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb kutatási eredmények és a valós életkörülmények között végzett klinikai vizsgálatok egyaránt alátámasztják, hogy a Magyarországon is kapható Taffix orrspray hatékony védelmet nyújt a koronavírus brit és dél-afrikai mutációi ellen, ahogyan más felsőlégúti fertőzéseket okozó vírusok ellen is.

A biofarmakológiai termékeket fejlesztő Nasus Pharma nyilvánosságra hozta legutóbbi kutatásának eredményeit, amelyben többek között olyan izraeli egészségügyi szervezetek vettek részt, mint a Központi Virológiai Laboratórium vagy az Egészségügyi Minisztérium. Az adatok demonstrálják, hogy a TaffixR por 100%-ban képes blokkolni a SARS-CoV-2 két új, erősen fertőzőképes variánsát, a "brit" és a "dél-afrikai" mutációt.

"Az eredmények egybevágnak a korábbi kutatásokkal, amelyeknél a Taffix nemcsak a SARS-CoV-2 vírusok 99,99%-át blokkolta, de más ismert, felső-légúti megbetegedést okozó vírusokat is"

- nyilatkozta Dr. Dalia Megiddo, a Nasus Pharma ügyvezetője.

"Továbbá összhangban vannak olyan, valós életkörülmények között végzett klinikai vizsgálatokkal, amelyekben a Taffix 78%-kal csökkentette a fertőzések számát potenciális gócpontokban. Ezek a különböző vírustörzseken végzett vizsgálatokból származó eredmények alátámasztják azt az erőteljes, nem-specifikus aktív hatást, amelyet a Taffix különböző légzőszervi vírusok ellen képes kifejteni."

A kép illusztráció Forrás: Anna Tryhub/shutterstock.com

Az Európában és világszerte jelenleg 20 országban kapható TaffixR az orrban hoz létre savas mikrokörnyezetet, amely bizonyítottan képes meggátolni, hogy a vírusok behatoljanak az orr sejtjeibe és megfertőzzék azokat.

A TaffixR az orrnyálkahártyán bevonatot képezve 5 órán keresztül biztosít mechanikus és kémiai védelmet a belélegzett vírusok ellen.

A TaffixR kizárólagos magyarországi forgalmazója a magyar származású texasi üzletember, Papp Zoltán által alapított Koherence Life Kft. A Koherence célja, hogy az emberiség legnagyobb kihívásaira a világon egyedülálló csúcstechnológiák segítségével adjon választ. A Koherence Magyarországon elsőként a járványügyi veszélyhelyzetben kívánja alkalmazni az általa elérhető tudást és technológiát - ennek egyik első eleme a Taffix orrspray bevezetése. Kiskereskedelmi értékesítése a következő hetekben kezdődik meg.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.