Mint arról mi is beszámoltunk, egy 23 éves olasz orvostanhallgatót tévedésből hat adag Pfizer-vakcinával oltottak be. Most megszólalt, és elmondta, hogyan érzi magát.

Virginia már otthon van, jelenleg a fejfájáson, a karfájdalmon és a mérhetetlen fáradtságon kívül más panasza nincs. Elmondta, hogy nem akarja beperelni a kórházat, hiszen tudja, hogy az egészségügyben is előfordulhatnak tévedések, nem neheztel arra az ápolónőre se, aki a hatalmas dózist beadta neki - írja a Corriere della Sera.

IllusztrációForrás: Shutterstock

A 23 éves orvostanhallgató így emlékszik vissza az esetre:

Egyből, miután megkaptam az oltást, tudtam, hogy valami nincs rendben. A nővér zaklatottá vált, egyből félrehívta az orvost, majd mindent elmondtak nekem, azt is, hogy 24 órára megfigyelésre befektetnek a kórházba.  

Arról, hogy jelenleg mit érez és mik a lehetséges utóhatások így nyilatkozott:

Nagyon fáradt vagyok és erős fájdalmaim vannak az injekció beadásának helyén, valamint az egész karomban, félek. Most csak várunk arra, hogy mi fog történni. Nem fogok pert indítani a kórházzal szemben, de nyilvánvaló, hogy ha a jövőben súlyos szövődményeim lennéek emiatt, akkor azért valakinek felelnie kell.