Pásztor Anna nem vette tudomásul a tüneteket: covidos volt, de dolgozni járt

Forrás: Instagram/pasztorannaenekes -
tünetek munka koronavírus Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramra feltölött videójában árulta el Pásztor Anna, hogy átesett a koronavíruson. Az énekesnő napokig nem akarta tudomásul venni a tüneteket, táncpróbákra és énekelni járt.

Nem érezte jól magát Pásztor Anna, de a gyorstesztjei sorban negatív eredményt mutattak, így nem gondolta, hogy koronavírusos.

Pásztor Anna Forrás: Instagram/pasztorannaenekes

"Alapvetően öt napig észre sem vettem, hogy covidos vagyok, volt két negatív gyorstesztem, így azt gondoltam, a fejfájás és a pici tünetek, mint a hőemelkedés, izomgyengeség, hogy a szemem fájt, a csontjaim fájtak és a szédülés azért van, mert jön a tavasz. Nem nagyon törődtem vele, mentem a dolgomra, táncoltam, énekeltem. Egészen addig, amíg 28 éves dobosunknak nagyon magas láza lett, pozitív lett a tesztje. Akkor elmentem én is, és kiderült, hogy covidosak vagyunk. Amikor megtudtam, hogy covidos vagyok, hirtelen harminc-negyven százalékkal romlott minden, a közérzetem, az állapotom" - idézi a Blikk az énekesnőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.