Többek között Kárász Róbert fotóját felhasználva csaltak ki pénzt német nőkből: a műsorvezető megtette a szükséges jogi lépéseket. 

Több ismert ember - köztük Kárász Róbert - képét felhasználva milliókat csaltak ki gyanútlan német nőktől. A hálózatot egy német dokumentumfilm leplezte le, de a műsorvezető is megtette a szükséges jogi lépést. 

Kárász RóbertFotó: Polyák Attila/Origo

"Nagyon megrázott ez az eset, és természetesen megtettem a feljelentést ismeretlen tettes ellen. Már lett volna egy meghallgatás az ügyben, de a vírushelyzet miatt elnapolták. Úgy tudom, a magyar hatóság majd a meghallgatás után veszi fel a kapcsolatot a német rendőrséggel" - mondta a Blikknek Kárász Róbert. A csaló amerikai antikkereskedőnek adta ki magát, és Kárász Róbert fotóját küldte át a hölgynek, aki ezek után pénzt is utalt a férfinak. 

"Szeretnék ezzel a hölggyel találkozni, ezért felvettem a kapcsolatot a német csatornával, hogy segítsenek összekötni vele. Én is áldozat vagyok ebben az ügyben, de nyilván ez a hölgy, Meta az igazi áldozat. Szeretném elmondani neki, mennyire sajnálom, hogy így járt, valahogy biztatni egy kicsit, felhívva a figyelmét, hogy ezek után sokkal óvatosabb legyen" - mondta a műsorvezető.