Kutyája életét akarta menteni a kisfiú: eladta legkedvencebb dolgait, hogy fedezze a kezelést

kutya kisfiú Pokémon fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindent megtett a kisfiú azért, hogy megmentse kedvene életét: eladta legféltettebb kártyáit is, hogy fedezze az orvosi kezelést. 

A család kutyáját parvovírus-fertőzéssel diagnosztizálták, aminek a kezelése nagyjából 200 ezer forintnak megfeleő amerikai dollárba kerül. A virginiai kisfiú, Bryson Kliemann rendkívül elszomorodott, amikor meghallotta a diagnózist, hiszen imádja a négylábút.

"Elszomorodtam, mivel a testvéreim általában együtt játszanak, velem olyankor senki sem játszik, csak Bruce" - nyilatkozta a helyi híradónak a kisfiú, aki úgy döntött, megtesz minden tőle telhetőt, hogy a kutyája megkaphassa a szükséges kezelést. Ezért bocsátotta áruba a ritkaságokat is tartalmazó Pokémonkártya-gyűjteményét. A pénz így össze is jött a kezelésre, de az édesanyja aggódot, hogy esetleg felmerülnek még költségek, ezért hozott létre egy adománygyűjtő oldalt.

"A kisfiam kutyája nagyon beteg, parvovírussal diagnosztizálták. Aranyszíve annyira aggódik a kutyusért, hogy még legkedvencebb dolgait is eladta, hogy kifizethessük a kezelést. Már van elég pénzünk Bruce kezelésére, de további 3 napig a kórházban tartják és aggódom, hogy további költségek merülnek fel, amit nem tudunk megfizetni" - írta az édesanya. A történet sokakat meghatott, így már túl is szárnyalták az adományok a célként beállított 800 dollárt: 5 ezernél tartanak.

A család kutyája így teljes ellátásban részesülhetett, a történet pedig a Pokémon dolgozóihoz is eljutott, akik egy csomaggal ajándékozták meg a nagylelkű kisfiút: ritka kártyákat küldtek a gyereknek - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.