Pillanatokon múlt a 3 éves kislány élete - brutális balesetet szenvedett

Forrás: Thinkstock -
Texas kislány baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lovasközpontban szenvedett szörnyű balesetet egy 3 éves kislány Texasban, aki nem tett semmi rosszat, csupán miután meglátta édesanyját, elkezdett felé szaladni. 

Kristen Ainsworth gyermeke felfoghatatlan balesetet szenvedett a Blackstone Equestrian-t működtető lókiképző terephelyen. A kislány, mikor meglátta édesanyját, kiáltva elkezdett felé futni, de eközben nem vette észre a galoppozó lovat, aki megpróbálta átugrani a 3 éves gyermeket, hogy kikerülje.

A majdnem 1 mázsa súlyú ló hátsó lába azonban arcon rúgta a 18 kilós gyereket, amikor elhaladt mellette.

Brooklynt azonnal kórházba szállították, ahol öt napot töltött az intenzív osztályon traumás agysérüléssel, többszörös arccsonttöréssel. Az orvosok azt gondolták, hogy elveszítheti az egyik szemét. A kislány percről percre küzdött az életben maradásért, de csodával határos módon felépült - írja a Ripost.

"Az orvosok azt mondják, ha 1 milliméterrel is másképp alakult volna, teljesen más lett volna a helyzet"

- mesélte az édesanya.

Brooklyn már otthon lábadozik, hogy visszanyerje az emlékezetét és úgy tűnik, van remény a gyógyulására is.

"Szerencsés gyerek. Biztosan az angyalok vigyáztak rá"

- mondta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.