Keszthely késelés nyomozás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrségre 2021. június 4-én arról érkezett bejelentés, hogy Keszthelyen, a Kastély utcában szóváltást követően késelés történt. A zalai nyomozók rövid időn belül azonosították, majd egy napon belül el is fogták azt a 20, valamint 23 éves helyi fiatalt, akik megsebesítettek két embert.

Egyelőre ismeretlen körülmények között egy 23 éves ózdi férfi súlyosan, míg egy 26 éves szintén ózdi férfi életveszélyesen megsérült, az elkövetők elmenekültek a helyszínről.

A nyomozók szemle, adatgyűjtés és tanúkutatás után hamar beazonosították a lehetséges elkövetőket. A 20 éves keszthelyi D. Patrikot és a 23 éves szintén helyi férfit, H. Kevint 2021. június 5-én délután elfogták és előállították. Elszámoltatásuk megkezdődött.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt folytat nyomozást - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.