"Rejtőzzön, bújjon el!" - ezt üzenték a magyar lottónyertesnek sorstársai

Forrás: Thinkstock -
lottónyertes ötös lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel másfél milliárdot nyert valaki az ötös lottón, bár egyelőre a szerencsés kiléte még ismeretlen, korábbi nyertesek már üzentek nekik. 

9, 32, 47, 72, 81: ezekkel a számokkal közel másfél milliárdot nyert egy szerencsés, akinek a kiléte egyelőre ismeretlen. A korábbi nyertes házaspár, az Andraschek család üzent az illetőnek, elmondták, mire kell vigyáznia.

Forrás: Thinkstock

"Először is szívből gratulálok neki, hisz nagyon kevesen vagyunk olyanok, akiknek megadatott ez az érzés, de óva intem attól, hogy bárkinek is beszéljen erről. Rejtőzzön, bújjon el! Magyarország ugyanis nem a lottómilliomosoknak van kitalálva. Sajnos rengeteg az irigy ember" - mondta Andraschek Lászlóné a Borsnak, aki 2013-ban nyert 630 millió forintot.

"Aki azt mondja, hogy a pénz nem boldogít, az nem volt még gazdag, de először is fontos, hogy tudjuk, mit jelent nekünk a boldogság. Fontos, hogy tisztában legyünk magunkkal és azzal, hogy mi a célunk az életben, mi tesz minket boldoggá. Nekem ez a család volt" - tette hozzá.

"Persze az ember először elcsábul a sok pénz láttán, és megveszi a házat, a vágyott kocsit és a nyaralót, de aztán hamar rájön, hogy nem ez a lényeg. Mi a pénzzel kaptunk egy méltóságteljes emberi életet" - tette hozzá. Persze a nyeremény után előkerültek a régi rokonok és barátok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.