Egy önzetlen társat vesztettek el - életmentés közben hunyt el a rendőr

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál életmentés rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmentés közben hunyt el a rendőr: tóban fuldokló tinikhez riasztották őket. 

A massachusettsi rendőrséget riszatották tóban fuldokló tinikhez. Három fiatal került bajba, de a segítség nagyon gyorsan megérkezett. Öt rendőr sietett a helyszínre, és azonnal belevetették magukat a vízbe, hogy kimentsék a tiniket. Közülük kettőt sikerült is kihúzniuk a partra, azonban a harmadik 14 éves fiú az őt mentő rendőrrel együtt eltűnt, vagyis elnyelte őket a víz.

Elhunyt a hős rendőr Forrás: http://drpatrickomalley.com

Ekkor búvárokat hívtak a helyszínre, ők találták meg a 38 éves Emmanuel „Manny" Familia nevű rendőr, valamivel később pedig a 14 éves fiú holttestét is. Mint a rendőrség gyászüzenetében írta, egy önzetlen társat és egyben barátot veszítettek el. Familia öt évig dolgozott a helyi rendőrségnél. A hős egyenruhás feleségét és két gyermekét hagyta hátra - írja a Crimeonline nyomán a Metropol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.