Szívszorító: 58 év után sírva ölelhette át édesapját a fiú, akit két éves korában raboltak el - Videó

édesanya elrablás szívszorító találkozás rablás ölelés édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfit gyerekkorában rabolták el családjától, és most, 58 év után sírva ölelhette át vérszerinti édesapját.

1963-ban Fengkun a kelet-kínai Zaozhuang egyik vonatállomásán várt egy vonatra akkor kétéves fiával, Fuval. Bár csak egy pillanatra engedte el a kisfiú kezét, elrabolták a gyerekét, és Sanghajba vitték, ahol egy pár örökbe fogadta.

Luo és családja évekig kereste az elveszett fiút, de nem jártak sikerrel. 2015-ben Zaozhuang közbiztonsági osztálya nyomozást indított az ügyben, és most, június elsején sikerült megtalálniuk Fu Guilint, miután kiderült, hogy egyezik a DNS-ük Luoéval.

"Egy egész napig sírtam, amikor megkaptam a jó hírt. Annyira boldog vagyok. 58 évig kerestem őt. Semmit nem bántam meg"

Egy héttel később apa és fia végre újra találkozhatott egymással: a ma már 60 éves Fu boldogan ölelte magához a 90 éves Luot, és a meghatottságtól mindketten elsírták magukat. A szívszorító találkozást sajnos a férfi édesanyja nem élhette meg, ugyanis ő 2010-ben elhunyt -írja a tellerreport.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.