Sokkoló hírt kapott az RTL Klub sztárja: két évet adtak neki az orvosok

Copyright: Shao-Chun Wang -
Bóza Roland A konyhafőnök halálos betegségek RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bóza Roland életét végigkísérte a küzdelem, többször kellett felállnia a padlóról, több csalódás is érte. A legsokkolób élménye azonban mégis az volt, amikor az orvosok halálos betegséggel diganosztizálták.

Bóza Roland élete nem volt küzdelmektől mentes, de így megtanulta, hogy soha nem szabad feladni. Alig 17 évesen vágott neki a nagyvilágnak, felszolgálóként dolgozott Skóciától, Írországon át, Ausztriáig, ahol nyitott egy saját kávézót a legjobb barátjával. Akkor érte élete egyik legnagyobb csalódása – erről pedig a holnap megjelenő HOT! magazinban számol be.

Bóza Roland Forrás: RTL Klub

"

Később az osztrák orvosok félrediagnosztizáltak és egy halálos betegséget állapítottak meg nálam; azt mondták, hogy már csak két évem van hátra.

De hogy pontosan mi változott benne, és hogy a kisfiával milyen a kapcsolata? A holnap megjelenő HOT!-ból kiderül! Roland a lapban arról is mesél, hogy milyen drámát kellett átélnie a forgatások során.

A lapot digitális formában is megvásárolhatjátok a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.