Bóza Roland életét végigkísérte a küzdelem, többször kellett felállnia a padlóról, több csalódás is érte. A legsokkolób élménye azonban mégis az volt, amikor az orvosok halálos betegséggel diganosztizálták.

Bóza Roland élete nem volt küzdelmektől mentes, de így megtanulta, hogy soha nem szabad feladni. Alig 17 évesen vágott neki a nagyvilágnak, felszolgálóként dolgozott Skóciától, Írországon át, Ausztriáig, ahol nyitott egy saját kávézót a legjobb barátjával. Akkor érte élete egyik legnagyobb csalódása – erről pedig a holnap megjelenő HOT! magazinban számol be.

Bóza RolandForrás: RTL Klub

"Még nem tudtam jól németül, a gyerekkori barátomat a pénz és a barátnője ellenem fordította. Végül a közös vállalkozásból az lett, hogy kirakott az utcára egy fillér nélkül. Sok pofont kaptam az életben, ez volt az egyik. Később az osztrák orvosok félrediagnosztizáltak és egy halálos betegséget állapítottak meg nálam; azt mondták, hogy már csak két évem van hátra. Két hónapig éltem azzal a tudattal, hogy vége az életemnek, aztán kiderült, hogy csupán egy enyhe, magától gyógyuló Crohn-betegségről van szó" - osztotta meg történetét A Konyhafőnök győztese.

De hogy pontosan mi változott benne, és hogy a kisfiával milyen a kapcsolata? A holnap megjelenő HOT!-ból kiderül! Roland a lapban arról is mesél, hogy milyen drámát kellett átélnie a forgatások során.

A lapot digitális formában is megvásárolhatjátok a digitalstand.hu/hot oldalon!