Kijelentette, hogy sosem oltatja be magát, pár nap múlva meghalt Covidban a férfi

Forrás: Shutterstock -
D-vitamin COVID-19 cink meghalt koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Piers Morgan, a brit médiaszemélyiség döbbenetes történetet meg osztott meg a Twitteren: egy amerikai férfi kijelentette, hogy sosem oltatná be magát, majd napokkal később elhunyt Covid-fertőzésben.

Piers Morgan, aki éles kritikát fogalmazott meg Harry herceggel és feleségével kapcsolatban, most egy elképesztő történetet osztott meg Twitteren. Morgan egy amerikai férfi, bizonyos Brent H. oltásellenes bejegyzéseit osztotta meg. A férfi először 2020 szeptemberében írta ki, hogy mivel az influenza elleni vélőoltást sem adatta be, a koronavírus ellenit sem fogja. Később azt állította, hogy a D-vitamin és a cink szedése sokkal hatásosabb a védőoltásoknál. Az utolsó ezzel kapcsolatos bejegyzése az volt, hogy biztosan nem oltatja be magát.

Pár nappal később már a lánya posztolt helyette, aki arról számolt be, hogy az apja elhunyt Covidban. Brentnek semilyen alapbetegsége nem volt. A lánya arra kérte a férfi ismerőseit, hogy ne kövessék a példáját, és aki csak teheti oltassa be magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.