Botrány: Piers Morgan távozik a műsorvezetői székből, miután azt mondta, egy szavát sem hiszi el Meghannek

műsorvezető interjú Meghan Markle Piers Morgan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas botrányt keltett Piers Morgan, a "Good Morning Britain" műsorvezetője, aki élő adásban jelentette ki, hogy nem hiszi el Meghan-nek, amiket a híres Oprah interjúban állít. 

Piers Morgan otthagyta a műsort azon a napon, amikor rekordot ért el, miután közölte a nézőkkel, hogy nem hitt egy szót sem Meghan-nek és Pinokkió hercegnőnek bélyegezte meg az interjú után. A hercegné az interjú során azt mondta, hogy öngyilkos gondolatai voltak, valamint rasszizmussal vádolta meg a királyi családot. A műsorvezető véleménye több mint 41 000 panaszt váltott ki a nézőkből - írja a Daily Mail.

Good Morning Britain, Piers Morgan és Susanna Reid Forrás: ITV

A felháborodást követően kedden hozzátette:

Az ügynek végül az lett a vége, hogy a műsorvezető 6 év után elhagyta a műsorvezetői széket. Az ITV szóvivője azt nyilatkozta: „Az ITV-vel folytatott megbeszéléseket követően Piers Morgan úgy döntöttt, hogy itt az ideje elhagynia a Good Morning Britain-t. Az ITV elfogadta a döntését és nem kívánja a továbbiakban kommentálni az ügyet".

Twitter oldalán utoljára fejtetti ki véleményét az esetről a volt műsorvezető:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.