Tengerbe csapódott egy orosz utasszállító repülőgép - landolás közben szakadt meg a kapcsolatot

Forrás: Shutterstock -
orosz tenger eltűnt utasszállító repülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leszállás közben szakadt meg a kapcsolat azzal az orosz repülőgéppel, amit végül a tengerben találtak meg ma hajnalban. 

A tengerbe csapódott az orosz repülőgép, ami ma hajnalban vesztette el a kapcsolatot a légiirányítással Oroszország keleti régiójában, Kamcsatka felett.

Információk szerint az Antonov An-26 Petropavloszk-Kamcsatszkijból Palana felé tartott a félsziget felett, amikor landolás közben megszakadt a kapcsolata a légiforgalmi irányítótoronnyal - írja a Reuters.

A tengerbe csapódott az orosz repülőgép, ami ma hajnalban vesztette el a kapcsolatot a légiirányítással (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Az orosz katasztrófavédelmi minisztérium nyilatkozata szerint a baleset idején 22 utas és 6 légiutas-kísérő illetve pilóta tartózkodott a repülőgép fedélzetén.

A TASZSZ hírügynökség elmondása szerint az utasszállító fedélzetén volt Olga Mokhireva, egy kistelepülés polgármestere is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.