Képtelen volt feldolgozni testvére halálát, öngyilkos akart lenni a repülőgép-balesetben elhunyt focista nővére

repülőgép baleset öngyilkossági kísérlet focista testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kritikus állapotban van a két és fél éve meghalt Emiliano Sala nővére, aki követni akarta testvérét a halálba.

2019-ben az egész világ ledöbbent, amikor az argentin játékos, Emiliano Sala éppen Angliába utazott magánrepülővel játékos karrierje miatt, amikor a gépe lezuhant.

A fiatal játékos nővére, Romina a tragédia után rendszeresen nyilatkozott a család nevében a sajtónak, úgy tűnik azonban, hogy képtelen volt feldolgozni azt, ami testvérével történt.

Az évek alatt többször osztott meg közös fotót Emilianóval a közösségi oldalán: születésnapkor és a baleset évefordulóján is.

Romina a napokban nem bírta tovább a fájdalmat, testvére után akart menni, öngyilkosságot kísérelt meg.

Sajnos nem ő az egyetlen fiatal lány, aki el akarta magától dobni az életét: Szörnyű módon lelte halálát: öngyilkos lett a fiatal erotikus modell (18+)

A lányt a barátja találta meg a lakásában, miután nem válaszolt a hívásaira. Szerencsére időben ért oda, Romina életben van, viszont kritikus állapotban, lélegeztetőgépre kötve fekszik egy kórházban Argentínában - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.