Mary Zsuzsi exférje, Dobos Attila és kedvese a hét elején felröppent hírek szerint szakítottak. A zenész menyasszonya, Erzsó könnyek között tisztázta a helyzetet.

Év elején jelentette be Dobos Attila, hogy eljegyezte az ápolónőjét. Az elmúlt napokban viszont több pletyka is szárnyra kapott a párral kapcsolatban, a hírekkel ellentétben azonban nem szakítottak és készülnek az esküvőre.

Dobos Attila párja cáfolta, hogy szakítottak volnaFotó: Hirling Bálint [origo]

Korábban már olyan hírek is felröppentek, hogy Erzsó elköltözik a zenésztől. A nő akkor azzal magyarázta, hogy egy lakásfelújítás miatt kell elhagynia szerelmét.

Erzsó a Tények Plusz kamerái előtt cáfolta a szakításukról szóló állításokat. Az ápolónő zokogórohamot kapott, hiszen szerinte szó sem volt szakításról, csak mások rosszindulatáról.
„Nem tudom, hogy meddig fogom bírni, de ha nem hagy minket békén a sajtó és nem engedik, hogy a kis közös életünket szeretetben folytassuk, nem tudom, meddig fogom bírni" – mondta elcsukló hangon  az asszony, aki állítása szerint a komáromi lakásába utazott csak haza.


„Itt valami nagyon félre lett értve, mert ha így lett volna, lehet, hogy ma itt sem ülünk" – Dobos Attila röviden ennyit nyilatkozott.

Attila, szerelme elmondása szerint nincs tökéletes szellemi állapotban, és ezért nyilatkozhatott olyan dolgokat korábban a sajtónak, amiből ők a szakításukra következtethettek, de erről nincs szó.