Kiborult a magyar zenész menyasszonya: kamerák előtt zokogott a rágalmak miatt

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
elköltözés betegség esküvő szakítás Dobos Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Zsuzsi exférje, Dobos Attila és kedvese a hét elején felröppent hírek szerint szakítottak. A zenész menyasszonya, Erzsó könnyek között tisztázta a helyzetet.

Év elején jelentette be Dobos Attila, hogy eljegyezte az ápolónőjét. Az elmúlt napokban viszont több pletyka is szárnyra kapott a párral kapcsolatban, a hírekkel ellentétben azonban nem szakítottak és készülnek az esküvőre.

Dobos Attila párja cáfolta, hogy szakítottak volna Fotó: Hirling Bálint [origo]

Korábban már olyan hírek is felröppentek, hogy Erzsó elköltözik a zenésztől. A nő akkor azzal magyarázta, hogy egy lakásfelújítás miatt kell elhagynia szerelmét.

Erzsó a Tények Plusz kamerái előtt cáfolta a szakításukról szóló állításokat. Az ápolónő zokogórohamot kapott, hiszen szerinte szó sem volt szakításról, csak mások rosszindulatáról.
„Nem tudom, hogy meddig fogom bírni, de ha nem hagy minket békén a sajtó és nem engedik, hogy a kis közös életünket szeretetben folytassuk, nem tudom, meddig fogom bírni" – mondta elcsukló hangon az asszony, aki állítása szerint a komáromi lakásába utazott csak haza.


„Itt valami nagyon félre lett értve, mert ha így lett volna, lehet, hogy ma itt sem ülünk" – Dobos Attila röviden ennyit nyilatkozott.

Attila, szerelme elmondása szerint nincs tökéletes szellemi állapotban, és ezért nyilatkozhatott olyan dolgokat korábban a sajtónak, amiből ők a szakításukra következtethettek, de erről nincs szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.