Szívműtétje után csodálatos gyógyuláson van túl Fásy Ádám, rövid idő elteltével újra a régi. Elmesélte, hogy van most, két hónappal a második infarktusát követően.

Fásy Ádámon május 7-én végeztek életmentő szívműtétet, élete csak órákon múlt. Szerencsére már egyre jobban van, beletörődött, hogy élete végéig gyógyszert kell szednie és teljes erővel a gyógyulásra koncentrál. 

Fásy Ádám újra a régi.Forrás: Facebook/Fásy Ádám

„Nagyon jól érzem magam, betartok mindent, amit Merkely Béla Professzor Úr tanácsol, és a gyógyszereket is az előírásoknak megfelelően szedem. Úgy érzem, az erőm is visszatért, a közérzetem stabil, napi rendszerességgel egyre többet bírok tornászni. Szerencsére a kánikula sem visel meg, mert nagyon jól bírom és imádom a meleget" – mesélte a Borsnak.

Az énekes feleségére és a lányára teljes mértékben számíthat, próbálják mindentől óvni. Elmondása szerint még rengeteg munka vár rá a következő hónapokban.

„Minden visszaállt a régi kerékvágásba. Rengeteg rendezvényünk van. Több alkalommal találkoztam már a közönséggel, fergeteges bulikon vagyunk túl. Óriási szeretettel öleltek át, és nagyon jól fogadtak a rajongók. Nekem is feltöltődés, hiszen rendkívül hiányzott a színpad, a találkozás, örültek, hogy visszatértünk. De ez a lételeme egy zenésznek, kölcsönösen szükségünk van egymásra."

Jó egészséget és még sok fellépést kívánunk a zenésznek a továbbiakban.