"Tartsam el magam és a babát ahogy akarom" - Kaiser Ede teljesen magára hagyta várandós exét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
várandós Kaiser Ede exe Kaiser Ede
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szabadulása után Kaiser Edére rátalált a szerelem, a kapcsolat pedig hamar komolyra fordult. Habár eleinte minden jól alakult, Kaiser Ede viselkedése gyorsan megváltozott: magára hagyta terhes barátnőjét. 

Kaiser Ede 18 év után szabadult a börtönből, habár a móri mészárlás miatt ártatlanul ítélték el, a férfi már többször került börtönbe erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt. Úgy tűnt azonban, hogy kikerülése után sikerült teljesen jó útra térnie: szerelmes lett, és el is jegyezte kedvesét, aki hamar teherbe esett. A történetük itt azonban váratlan fordulatot vett: Kaiser Ede magára hagyta a nőt, aki földönfutóvá vált 8 hónapos terhesen.

Kaiser Ede a szabadulásakor Fotó: Polyák Attila - Origo

"Ede azt mondta, »majd gondoskodni fog a fattyúról, amikor az megszületik«" - ezt mondta a többi között Kaiser Ede várandós barátnőjének, a férfi pedig azóta már új életet is kezdett külföldön.

Amikor szakítottunk, elment külföldre, azzal pedig nem törődött, hogy velünk mi lesz. Meg is mondta, hogy tartsam el magam és a babát ahogy akarom, rá ne számítsak.

Blikknek

"Kimondhatatlanul várom a babát, de nagy bennem a szorongás, hogy miből élünk majd. Még azokat a dolgokat sem tudtam megvenni, amelyek alapvető szükségletnek számítanak egy csecsemőnél. Míg én ilyen gondokkal küzdök, Ede boldogan elvan az új barátnőjével és gondtalanul pancsolgat a tengerben" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.