Senki sem gondolta volna, hogy ezt megteszi Kaiser Ede szabadulása után

Fotó: Koncz Márton - Origo -
eljegyzés párkapcsolat szerelem Kaiser Ede
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabadulása óta hatalmas fordulatot vett a móri mészárlás miatt elítélt, majd felmentett Kaiser Ede élete. A férfi azóta tisztességes munkával keresi a kenyerét, ráadásul szerelembe is esett, választása pedig egy lelkészre esett, akit el is jegyzett. 

Életfogytiglani börtönre ítélték évekkel ezelőtt a móri mészárlás miatt, ehhez képest most dolgozik, szerelmes, és úgy tűnik, esküvőre készül Kaiser Ede. A férfi élete egy csapásra megváltozott, amikor a börtönben a hírekből értesült róla, hogy elfogták a bankrablás valódi tetteseit, így mégsem kell élete végéig börtönben ülnie.

Ettől függetlenül pár év még várt rá a rácsok mögött más fegyveres rablások miatt. Idén azonban kiszabadult, és új életet kezdett. Építkezésen dolgozik, megfogadta, hogy soha többet nem megy vissza a börtönbe.

Kaiser Ede máris eljegyezte lelkész szerelmét. Fotó: Koncz Márton - Origo

Ráadásul a magánélete is pozitív fordulatot vett, megismerte Mariannát.
„Életemben ilyen boldog nem voltam, mint amióta Marianna mellettem van. Ő maga a csoda, érdemes volt ennyi évet várnom rá. Először csak leveleztünk, aztán sok-sok üzenetváltás után végre megtörtént az első randevú. Szépségével és lenyűgöző eszével azonnal teljesen elbűvölt" – mesélte Kaiser a Blikknek.

Mivel hatalmas a szerelem köztük, a férfi úgy gondolta, megteszi a nagy lépést.
„Hamar éreztem, hogy nincs mire várnom, a párosunk úgy tökéletes, ahogy van, ezért nemrégiben megkértem a kezét. Szerencsére igent mondott. A teológia, a hit engem is foglalkoztatott, a börtönben több ilyen témájú könyvet is kiolvastam, de jócskán van mit tanulnom Marianntól. Sosem találkoztam még ilyen tiszta lélekkel, mint ő"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.