Új életet kezdett külföldön Kaiser Ede, megvolt rá az oka

Fotó: Koncz Márton - Origo -
szabadulás börtön Kaiser Ede
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaly nyáron szabadult Kaiser Ede igyekszik visszailleszkedni a társadalomba. Jelenleg egy hónapja külföldön él, azt mondja megvolt rá az oka, hogy elhagyja az országot.

Kaiser Ede 18 év börtön után szabadult ki tavaly nyáron. A férfit a móri mészárlás miatt is elítélték, ám később kiderült, abban ártatlan volt, viszont más bűnökért felelnie kellett.
Szabadulása után szüleinél lakott, és egy barátja építkezési vállalkozásában kezdett dolgozni, hogy talpra állhasson.

„Miután kiengedtek a börtönből, néhány hétre a szüleimhez költöztem, hogy összeszedhessem magamat. Szoknom kellett a kinti világot, ahol már nem mások mondják meg, hogy mikor keljek és feküdjek, illetve zuhanyozzak. Utána a belvárosba költöztem, de már azt a lakást is feladtam" – mesélte a Borsnak. Ám nem rég úgy döntött, hogy elhagyja az országot.

Kaiser Ede külföldön kezdett új életet. Fotó: Koncz Márton - Origo

„Már nem Magyarországon élek egy hónapja, de hogy hova költöztem, azt egyelőre nem szeretném elárulni. A lényeg, hogy a szülőhazámban mindent feladtam, pedig már kezdett az üzlet beindulni. Alapos okom volt rá, hogy így döntöttem"

– mesélte Kaiser.
A férfira egyébként szabadulása után rátalált a szerelem is egy lelkésznő személyében.
„Idővel szeretném a páromat feleségül venni. Az eltelt hónapok alatt sok mindent megéltünk. Sajnos voltak bonyodalmak, de igyekszünk megmenteni a kapcsolatunkat. Tisztelem annyira, hogy a múltamból adódó hírverésbe már ne vonjam be. Ő egy külön személy" – mondta a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.