Borzalom: 7 éves kislányt bántalmazott szexuálisan egy 14 éves fiú a játszótéren

játszótér kislány szexuális bántalmazás Skócia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség letartóztatott egy 14 éves fiút, miután állítólag egy hétéves kislányt szexuálisan bántalmazott egy csendes játszópark közelében.

Egy 7 éves kislányt szexuálisan bántalmaztak szombaton Skóciában, Tayside-ban. A rendőrök állítása szerint a támadás 17:00 és 18:30 között történt a Broughty Ferry-i Castle Green Playpark közelében. A rendőrség egy 14 éves fiút tartóztatott le, de a további vizsgálatokig szabadon engedték. A rendőrök azzal nyugtatják a helyi lakosokat, hogy eddig minden vizsgálat arra utal, hogy egyedi esetről van szó - írja a The Sun.

14 éves fiú bántalmazta szexuálisan a 7 éves kislányt. Forrás: Thinkstock

- tette közzé a rendőrség, ami gőzerővel nyomoz a kislány ügyében.

Sajnos nem egyedüli eset, hogy egy fiatalkorú kislányt szexuális zaklatás ért. Nemrég arról adtunk hírt, hogy nyolc és fél év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki 2015-ben az akkor öt és fél éves lányunokájával felnőtt filmet nézetett, többször fogdosta és más szexuális cselekményeket is végzett vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.