A rendőrség letartóztatott egy 14 éves fiút, miután állítólag egy hétéves kislányt szexuálisan bántalmazott egy csendes játszópark közelében.

Egy 7 éves kislányt szexuálisan bántalmaztak szombaton Skóciában, Tayside-ban. A rendőrök állítása szerint a támadás 17:00 és 18:30 között történt a Broughty Ferry-i Castle Green Playpark közelében. A rendőrség egy 14 éves fiút tartóztatott le, de a további vizsgálatokig szabadon engedték. A rendőrök azzal nyugtatják a helyi lakosokat, hogy eddig minden vizsgálat arra utal, hogy egyedi esetről van szó - írja a The Sun

14 éves fiú bántalmazta szexuálisan a 7 éves kislányt.Forrás: Thinkstock

Alapos vizsgálatot folytatunk a körülmények teljes megállapítása érdekében, és a lakosság számíthat arra, hogy fokozott rendőri jelenlétet tapasztal majd a környéken. Ha szombat délután a játszótéren vagy annak a közelében tartózkodott, és bármilyen fotót vagy videót készített, ezek nagy segítséget nyújthatnak az ügyben"

- tette közzé a rendőrség, ami gőzerővel nyomoz a kislány ügyében.

Sajnos nem egyedüli eset, hogy egy fiatalkorú kislányt szexuális zaklatás ért. Nemrég arról adtunk hírt, hogy nyolc és fél év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki 2015-ben az akkor öt és fél éves lányunokájával felnőtt filmet nézetett, többször fogdosta és más szexuális cselekményeket is végzett vele.