Erdélyi Mónika Lilu sminkelős YouTube-műsorának a vendége volt. Sminktitkai mellett megkerülhetetlenül szóba jött egykori műsora a Mónika-show is, aminek kapcsán elárulta, mi az, amin mindig felhúzza magát és egy kellemetlen emlékét is felidézte. 

Erdélyi Mónika Lilunak elmondta, hogy bár már nagyon sokszor felmerült, de még mindig felbosszantja a kérdés, hogy igazi szereplők voltak-e a műsorban résztvevő emberek. 

Forrás: Erdélyi Mónika / Instagram

"Ki írna meg ennyi párbeszédet? Erre nem lehet felkészülni és előre megírni. Ők a honfitársaink, ezt el kell fogadni, minden társadalom így épül fel. Vannak okosak és kevésbé okosak, vannak kulturáltak és kevésbé kulturáltak" - mondta, és arról is beszélt, hogy összesen 1918 adás volt és műsoronként körülbelül 10 emberrel beszélgetett. 

Azt is elmesélte, hogy az utcán gyakran odamentek hozzá, és volt, hogy ismertsége révén kínos helyzetbe is került. "Amikor bikiniben mész a strandon és ha nem vagy pont elégedett magaddal, csak sunnyogsz, hogy ne lásson senki mielőtt belecsobbannék a medencébe, és akkor: 'Szia, Mónika'." 

Mónika korábban elárulta, volt olyan eset, hogy benyugtatózva állt színpadra, igaz, nem saját műsorában. Ez a tévés produkció volt az, ahol szüksége volt a feszültségoldásra.