Dahlia Sky, aki az elmúlt 10 évben felnőtt filmekben szerepelt, öngyilkos lett autójában, miután évek óta elkeseredett harcot vívott a mellrákkal. 

Dahlia Sky holttestét egy autóban találták meg az amerikai Los Angeles-i San Fernando Valley-ben, június 30-án. A 31 éves felnőttfilmes színésznő egy lövésbe halt bele. A rendőrség megerősítette, hogy szinte biztos, hogy öngyilkosságot követett el, idegenkezűségre utaló jelek nincsenek - írja a Daily Star.

A fiatal nő évek óta negyedik stádiumú emlőrákkal folytatott elkeseredett küzdelmet, ez mentálisan nagyon megviselte és depressziós lett. Valószínűleg ez vezetett ahhoz, hogy kioltotta a saját életét.

Dahlia 2010-ben Bailey Blue néven kezdte pornó karrierjét, négy évvel később azonban kénytelen volt változtatni rajta, miután egy ruházati cég levédte ezt a nevet. Ugyanakkor ugyanabban az évben az AVN Awards-on az év női előadójának választották, és további kilenc jelölést kapott a Bailey Blue Wide Open című film főszerepéért. Az elmúlt évtizedben mintegy 600 pornófilmben szerepelt.

Sajnos sokan a halálba menekülnek, ha nem tudnak feldolgozni egy traumát. A 47 éves Sam Ramplin felakasztotta magát malagai otthonában, miután képtelen volt feldolgozni balesetben elhunyt fia halálát.