Főbe lőtte magát a felnőttfilmes színésznő, évek óta küzdött a mellrákkal

Forrás: Shutterstock -
pornószínésznő mellrák öngyilkos öngyilkosság fejbe lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dahlia Sky, aki az elmúlt 10 évben felnőtt filmekben szerepelt, öngyilkos lett autójában, miután évek óta elkeseredett harcot vívott a mellrákkal. 

Dahlia Sky holttestét egy autóban találták meg az amerikai Los Angeles-i San Fernando Valley-ben, június 30-án. A 31 éves felnőttfilmes színésznő egy lövésbe halt bele. A rendőrség megerősítette, hogy szinte biztos, hogy öngyilkosságot követett el, idegenkezűségre utaló jelek nincsenek - írja a Daily Star.

A fiatal nő évek óta negyedik stádiumú emlőrákkal folytatott elkeseredett küzdelmet, ez mentálisan nagyon megviselte és depressziós lett. Valószínűleg ez vezetett ahhoz, hogy kioltotta a saját életét.

Dahlia 2010-ben Bailey Blue néven kezdte pornó karrierjét, négy évvel később azonban kénytelen volt változtatni rajta, miután egy ruházati cég levédte ezt a nevet. Ugyanakkor ugyanabban az évben az AVN Awards-on az év női előadójának választották, és további kilenc jelölést kapott a Bailey Blue Wide Open című film főszerepéért. Az elmúlt évtizedben mintegy 600 pornófilmben szerepelt.

Sajnos sokan a halálba menekülnek, ha nem tudnak feldolgozni egy traumát. A 47 éves Sam Ramplin felakasztotta magát malagai otthonában, miután képtelen volt feldolgozni balesetben elhunyt fia halálát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.