Szegedi Fecsó és exe, Bea között egy ideje már dúl a nyilvános vita, ami most váratlan fordulatot vett. A nő bevallotta, hogy hazudott. 

Szegedi Fecsó exe, Bea semmit nem őrzött meg magunknak kapcsolati problémáikból, az első pillanattól kezdve a nyilvánosságot bevonva zajlott a szakításuk. A nő elmondta, Vasvári Vivinek mindenben igaza volt, hogy egy fűszálat sem kapott Fecsótól, és arról is beszélt, hogy a férfi egy igazi nőcsábász. Legutóbb pedig azzal verte ki a biztosítékot, hogy kiteregette, milyen züllött életet folytattak együtt. Volt probléma kettőnk között, és az az alkohol és a drog volt! Amit együtt előszeretettel csináltunk, és sajnos olyan irányokba vitt el engem, amit már nem tudnék úgy nevezni, hogy én" - írta a többi között. A legutóbbi posztjából azonban semmi nem igaz, ezt ő maga vallotta be. 

Fecsó exe visszavonta legutóbbi nyilvános posztjátForrás: https://www.instagram.com/bea0827/


Amit tegnap kiírtam, az hazugság volt, csak, hogy Fecsót bántsam. Semmi nem igaz abból. Harag van bennem, ami érthető.Szeretem még, és bosszúból, hirtelen felindulásból csináltam, mert már megint a sok jóindulatú ember felhergelt. Napokon belül felfüggesztem az Instám, mert olyan dolgokat teszek, és bántok meg, és kihozzák belőlem ezt az undorító énem, ami nem is én vagyok. Miért csináljátpk ezt? Eléggé szenvedek így is, és csak írjátok a hazugságokat, amik miatt én ilyen dolgokat csinálok, és bántom azt, akit nagyon szeretek. Ne haragudj rám, hogy megint mocskoltalak alaptalanul" - írta Bea. 

"Mondtam kritikát, de azt kulturáltan tettem, és soha nem léptem át egy határt. És nem is fogok. Már csak a gyerekek miatt sem. Az alpári nyilatkozatokkal az ember csak maga alatt vágja a fát" - reagált Instagram-oldalán Fecsó.