"A szex mindig központi téma az olimpiai faluban" - 160 ezer ingyen óvszert osztanak szét a sportolók között

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
szex sportoló Tokio olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljes szextilalom van érvényben a tokiói olimpia versenyzői között. Az érintettek között azonban vannak olyanok, aki úgy gondolják, a szervezők ezzel a lehetetlenre vállalkoznak.

A japánok a koronavírus miatt mindennemű felesleges érintkezést, így a szexet is tiltják az olimpikonok között. A kétméteres távolságtartás egyet jelent a szextilalommal, mégis kiosztanak 160 ezer óvszert a résztvevők között. A szervezők az üggyel kapcsolatban mindössze ennyit nyilatkoztak: "Nem az olimpiai faluban történő felhasználásra szánjuk" - idézi válaszukat a Bors.

A megnyitóünnepség helyszíne, a tokiói Olimpiai Stadion Forrás: MTI/Kovács Tamás

Azoknak a sportolóknak, akik végeztek a programjukkal, 48 órán belül el kell hagyniuk az olimpiai falut. Ezzel si azt akarják megakadályozni, hogy a fiatal sportolók intenzív barátkozásba kezdjenek.

"Láttam sportolókat, akik egyszerűen a szabadban, a füvön vagy az épületek között egymásnak estek" – mondta a 2012-es londoni olimpiáról Hope Solo, amerikai női focikapus, a szervezők félelme tehát megalapozott.

Susen Tiedtke, német távolugrónő azonban ezek a szabályok nevetségesek, és egyáltalán működőképesek:
"A szex mindig központi téma az olimpiai faluban. Amint vége a versenyüknek, a sportolók ki akarják élni az energiáikat. Egyik parti követi a másikat, az alkohol is képbe kerül. Néha alig tudtunk aludni mások hangos szexelésétől."

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.