Visszaéltek Epres Panni fotójával: "Undorító, amit művelnek vele"

Forrás: MTVA/Ziha Zsolt -
Epres Panni visszaélés csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló fotó kering az interneten Epres Panniról, amin legalább nyolcvanesztendősnek maszkírozva látható. Panni természetesen mit sem tudott erről, a világhálón csupán kihasználta az ismertségét egy cég – számol be a holnap megjelenő HOT! magazin.

„Aki az ismerősei közül látta, mit csináltak Panni arcával, azt sokként érte. Hihetetlen, hogy egy ilyen támadás egy olyan, köztiszteletben álló közszereplőt érint, aki, amióta csak ismerjük, tudjuk, hogy mennyire odafigyel arra, mihez adja a nevét. Nem véletlen, hogy világszerte elismert a szakmában. Közben meg a magánéletét is mindig úgy irányította, hogy abban semmi kivetnivalót nem lehet találni. Undorító, amit művelnek vele!" – meséli a lapban feldúltan egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Forrás: MTVA/Ziha Zsolt

Vajon milyen lehetőség van a hírességek kezében?

Járt már pórul Borbás Marcsi, Liptai Claudia vagy Kovács Patrícia is, használták már ki őket. Az, hogy vissza lehet-e keresni a felelősöket, a holnapi HOT! magazinból kiderül! Keressétek digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.