Rejtett kamera buktatta le a főbérlőt, aki gusztustalan dolgot tett egy kislány szobájában

Forrás: Shutterstock -
fehérnemű szaglászás perverz rejtett kamera főbérlő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lebukott a perverz főbérlő, aki a bérlők tudomás nélkül járkált be a lakásba, és gusztustalan dolgot művelt anya és lánya hálószobájában.

Egy connecticuti nő feljelentette főbérlőjét, mert az a távollétükben bejárt az általuk bérelt lakásba. Először a nő 13 éves lánya kapta rajta a férfit, egy másik alkalommal pedig hazaérvén feldúlva találták a fehérneműs fiókjaikat. Az asszony biztonsági kamerákat szereltetett fel, hátha ezzel távol tudja tartani a férfit, ám amikor meglátta, mit művelt az otthonukban, sokkot kapott.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A felvételen tökéletesen kivehető volt, amint a férfi bemegy a hálószobákba, majd anya és lánya fehérneműit egyaránt végigszaglássza. Az asszony azonnal értesítette a rendőrséget, a főbérlőt pedig betörés vádjával letartóztatták - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.