Elképesztő: Egy barnamedvével élt óbudai lakásában egy férfi

medve védett állat preparáció hirdetés elképesztő nyomozás eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy óbudai férfi egy preparált védett állatott tartott a lakásában, és az interneten hirdetette, ezért a rendőrség nyomozást indított ellene.

A férfi III. kerületi lakásában őrizte a preparált védett állatot, amelyet az interneten hirdetett meg eladásra. A Police.hu számolt be a szürreális történetről, miszerint az óbudai férfi egy preparált barna medvét több mint kétmillió forintért szándékozott értékesíteni.

A preparált medvét a lakásában őrizte. Forrás: Police.hu

A rendőrök azonosították a hirdetőt, akitől lefoglalták a preparátumot. 2021. július 27-én az 53 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A barna medve fokozottan védett állat, melynek adás-vétele nem engedélyezett. Ezért felmerült a bűncselekmény gyanúja, és a BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányság természetkárosítás gyanúja miatt indított nyomozást.

Ez is érdekelhet: Pásztorokra támadt egy medve Székelyföldön

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.