Létezik a rettegett Nagylábú? Újabb bizonyíték került elő

bőr Bigfoot Betty Klopp Nagylábú szőr legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai nő azt állítja, hogy a nála lévő haj- és szőrszálak, illetve bőrdarabok a félelmetes lényből, Nagylábúból valók. Sorsdöntő bizonyítékok?

Ismét mindenki a Nagylábúról beszél, mivel egy amerikai nő, Betty Klopp azt állítja, 45 éve őrizgeti a teremtmény szőrcsomóit és bőrdarabkáit. Bigfoot Észak-Amerika "szörnyetege", egy majomszerű élőlény, amely főleg erdőkben húzza meg magát. Létezését azonban lábnyomán kívül semmiféle fizikai bizonyíték nem támasztja alá. A lény időről időre felbukkan: állítólag két éve lencsevégre kapták Washington államban. A fent említett amerikai nő abszolút hisz abban, hogy az erdőlakó létezik. Attól fél, hogy az emberek le fogják lőni, ha egyszer rátalálnak. "Szőrös emlékeit" családjától örökölte. Ebben a videóban is elmesélte a furcsa sztorit:

Elmondása alapján a szülei a '60-as években egyszer kocsikáztak, amikor hirtelen le kellett húzódniuk az útról, hogy elkerüljenek egy ütközést. Szerintük egy ember volt az úton. Kiszálltak az autóból, de nem találtak semmit. Másnap azonban a kocsi mögé kötött utánfutóról előkerültek a már említett bőrdarabok és szőrcsomók. A szülők a nem mindennapi eset után elküldték a tárgyakat DNS-vizsgálatra, de nem sikerült az azonosítás. Betty Klopp a mai napig kitart amellett, hogy a Nagylábú él, és minél több emberrel szeretné megosztani különös történetét. Főleg azután, hogy úgy hírlik, valaki Texasban megölte a szörnyet és a fagyasztójában tartja. A nő ki szeretné deríteni az igazságot. Szerintetek is él Bigfoot, vagy csak egy legenda, mint a Loch Ness-i szörny?

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.