Megmutatta bikinis testét a 63 éves Sütő Enikő: vegyes volt a fogadtatás - Fotó

Photoshop Sütő Enikő test bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sütő Enikő, a hazai szépségipar egyik első felfedezettje még mindig bomba formában van. A minap bikinis képet posztolt közösségi oldalára, amire kapott hideget, meleget.

Sütő Enikő bikiniben mutatta meg magát közösségi oldalán, ám nem minden követőjénél aratott osztatlan sikert. Természetesen a legtöbben gratuláltak neki a még mindig tökéletes alakjához, ám akadtak olyanok is, akik kételkedtek a kép valódiságában.

"Az arcod külön napozik a testedtől? És még szerencse, hogy a lufik nem durrannak szét..." - hívta fel egy kommentelő a figyelmet Enikő kicsit sápadt arcára.

"Mindig csinos voltál, nem is vitatom, de 63 évesen bármit is teszel, már nem így nézel ki. Photoshoppal és plasztikai sebészettel együtt könnyű. Kit akarsz becsapni?" - kérdezte egy másik követője.

Hogy Enikő valóban használt-e a képhez Photoshopot vagy bármilyen filtert, azt mindenki döntse el maga. Ő mindenesetre állítja, hogy ennyi idősen sincs narancsbőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.