27 késszúrással ölte meg szeretőjét a nő, mert az nem akart vele együtt élni

gyilkosság párkapcsolat késelés börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Travis Alexanderre holtan találtak a fürdőszobájában, miután szeretője, Jodi megölte. A nő elvágta a torkát, és 27-szer szúrta meg.

A gyilkosság előtt még lefeküdtek egymással, és pikáns felvételeket készítettek egymásról. Majd elszabadult a pokol. A nő azért gyilkolta meg szeretőjét, mert az nem akart vele együtt élni.

A pár eleinte távkapcsolatban élt, leveleztek egymással. Travis azonban mormon vallású volt, nem szabadott volna más egyház tagjaival találkoznia. A nő vallást váltott a férfi kedvéért, így ezután már hivatalosan is együtt lehettek. 5 hónap után azonban Travis kidobta Jodit, aki összetört és nem tudta elfogadni ezt. Azt találta ki, hogy legalább nyitott kapcsolatban legyenek együtt. 2008. június 4-én szexeltek utoljára, akkor történt a gyilkosság.

Travis munkatársai aggódni kezdtem, mert napokig nem hallottak róla. Elmentek a lakásához, ahol szörnyű látvány fogadta őket. Jodi először azt mondta a rendőröknek, hogy betörtek hozzájuk, két idegen megölte Travist, és őt is megtámadták. Később a történt úgy módosult, hogy Travis rátámadt, megerőszakolta és ő önvédelemből ölte meg.

Jodit végül életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, a feltételes szabadság lehetősége nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.