Szabó Zsófi élvezi, hogy már nincs beskatulyázva a "husi szexi" kategóriába

Szabó Zsófi fogyás futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi Lilu beszélgetős műsorában, a Makeup/Down-ban beszélt betegségeiről és fogyásának okáról. Elmondta, mióta nem tartozik szerinte a "husi szexi" kategóriába.

"Én alapvetően mindig sportos voltam, úszás, lovaglás, karate, akrobatikus rock&roll, időközben persze mindig kövér voltam, mert volt ez a pajzsmirigy, meg PCOS, meg IR, amik nehezítették a húszas éveimet. (...) Amikor nem jött össze a kisbaba, akkor derült fény erre, és én azóta vagyok csinosabb, vagy azóta nem vagyok már beskatulyázva ebbe a "husi szexi" jelzőbe. 3,5 éves a kisfiam, és én négy éve fogytam le, a terhesség alatt is 8 kilót híztam. A szoptatás alatt fogytam, majd a karantén alatt híztam meg újra, a pandémia első szakaszában, épp egy éve, akkor 12 kilóval több voltam. Ráálltam a mérlegre, és annyi kiló voltam, mint amennyivel szülni mentem, úgyhogy nekem nem volt más választásom, elkezdtem futni" - osztotta meg fogyásának történetét Zsófi, akinek tökéetes alakját már Shane Tusup is észrevette.

Szabó Zsófi a futásban teljesedett ki Forrás: Szabó Zsófi / Facebook




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.