A Baranya megyei Kisvaszar egyik családi házában borzasztó körülmények között élt hat gyermek a szüleivel. A család egy mindössze 20 négyzetméteres házban húzta össze magát, mindenki egy ágyon osztozott, ráadásul a szülők brutálisan bántalmazták a gyerekeiket, akik később nevelőszülőkhöz kerültek, ám megpróbáltatásaik ott sem értek véget. 

A házba még a háziállatok is bejártak, a családnak sokszor nem volt étele, ezért döghúst, patkányt és kígyót is fogyasztottak. De nem ez volt a legnagyobb szörnyűség, amit a négy lánynak és két fiúnak át kellett élni, hanem a szüleik brutalitása. Volt, hogy a legkisebbik fiút a szekrénybe zárták és nem adtak neki enni, a másik fiú pedig azt állította, hogy édesanyja szexuálisan bántalmazta őt.

 A higiéniai körülményekre hivatkozva 2012-ben a gyerekeket kiemelték a családból, nevelőszülőkhöz kerültek. Miután fény derült a kínzásokra is, a szülőket börtönbe zárták. 2013-ban a Baranya Megyei Bíróság az apát 15, az anyát 13 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte - írta a Blikk. 

Szörnyűségeket kellett átélni a négy lánynak és a két fiúnak.Forrás: Shutterstock

A gyerekeket nevelőszülők vették magukhoz, azonban újra kezdődtek a bántalmazások, kínzások. A lányokat rendszeresen házakhoz küldték takarítani, a pénzt pedig elvették tőlük. Megverték, és a nevelőapa szexuálisan is zaklatta őket.

Állítólag a faluban az emberek tudtak a kegyetlenségekről, a hatóságokat mégsem merték értesíteni. Végül az ügyészség a nevelőapával szemben vádat emelt szexuális erőszak bűntette miatt.