Egy parkolóház negyedik emeletéről dobta a halálba csecsemőjét az anya

halál gyilkos csecsemő bántalmazott bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anya még 2011 augusztusában ölte meg saját csecsemőjét hidegvérrel: egy gyermekkórház parkolójának 4. emeletéről dobta a mélybe.

A gyilkos anya most 41 éves, a bíróság tíz évvel ezelőtt nyilvánította bűnössé, azonban Sonia Hermosillo sorsa most újra az esküdtek kezébe került. Sonia 2011. augusztus 22-én az Orange megyei gyermekkórház parkolóépületének 4. emeletén állt meg az autójával. A mindössze hét hónapos kisfia, Noe azért részesült folyamatos orvosi ellátásban, mert az anyja rendszeresen bántalmazta. Miután a nő kiszállt a kocsiból, szándékosan kitolta a babát a parkolóház ablakán, ezután hitelesítette a parkolókártyáját, majd elhajtott.

A kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett, és két nappal később életét vesztette. Hermosillo elhajtott a kocsijával, de hamar megtalálták és letartóztatták. Sonia most újra bíróság elé áll, ugyanis elmebetegségre hivatkozik: tárgyalása augusztus 24-én kezdődik -írja a Bors a People cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.