Buszbaleset az M7-esen: Ezzel kell továbbélnie az egyik súlyosan sérültnek

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
csípőprotézis M7-es autópálya busztragédia sérült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, nyolcan a helyszínen meghaltak, ketten súlyosan és negyvenhatan könnyebben megsérültek az M7-es autópályán Szabadbattyánnál történt vasárnap hajnali buszbalesetben. Az egyik sérült olyan súlyosan megsérült, hogy csípőprotézisre van szüksége.

A vasárnap hajnalban történt buszbaleset helyszínére 17 Fejér megyei és a környező megyékből küldött egység vett részt a mentésben, a sérülteket a helyszíni ellátás után Siófokra, Veszprémbe, Székesfehérvárra és Budapestre vitték kórházba.

A székesfehérvári kórház összesen 20 sérültet vett át, a hivatalos tájékoztatás szerint közülük összesen három személy maradt kórházban. Az egyik nőnek eltört a bordája, akinek légmelle is keletkezett, neki egy mellkasi szívócsövet behelyeztek a mellkasába, a fájdalmát leszámítva rendben van az állapota.

Szabadbattyán, 2021. augusztus 15. Tűzoltók az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében, ahol árokba borult egy autóbusz 2021. augusztus 15-én hajnalban. A balesetben legalább nyolcan meghaltak. MTI/Mihádák Zoltán Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Egy férfinak is eltört a bordája, őt egyelőre megfigyelés alatt tartják, más sérülést nem rögzítettek. A harmadik sérült sérülése súlyosabb,

a nő combnyaktörést szenvedett, őt meg kell operálni, csípőprotézist fog kapni

- közölte Kovács Szilvia, az M1 tudósítója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.