Megerőszakoltak egy 5 éves kislányt Borsodban: "Szegénykémnek napokig égetve fájt odalent"

Forrás: Shutterstock -
nemi erőszak erőszak Borsod bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset történt a közelmúltban Borsodban: egy kamasz fiú megerőszakolt egy 5 éves kislányt. 

Szexuálisan bántalmazott egy 13 éves fiú egy 5 éves kislányt Borsodban. Mint kiderült, Döme pénzt adott a kislánynak, így csalogatta el a többiektől a félreeső pincesorra, ahol aztán megerőszakolta. A kislány hazaérve azonnal elmesélt mindent az édesanyjának:

"Épp palacsintát sütöttem, mikor a kislányom koszosan, maszatosan hazaállított. Szipogva mesélte, hogy Döme adott neki 300 forintot, így csalta fel őt a pincesorhoz, ahol megerőszakolta. Szegénykémnek napokig égetve fájt odalent mindene, a miskolci kórházban látleletet és DNS mintát vettek tőle" - mesélte az elkeseredett édesanya, Ibolya, a Blikknek.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

A kislány azt is elmesélte, hogy a fiú lefektette a fűbe, rátérdelt a hasára, majd megkötözte. Ezt követően levetkőztette, és megerőszakolta. Miután kiszabadult a támadó karjai közül, hazafelé szaladva elesett és beütötte a fejét

- ám szerencsére ebből nem lett komolyabb sérülés.

A nyomozás még nem zárult le az ügyben, de Ibolya és a családja nagyon bízik abban, hogy hamarosan véget ér az ezzel kapcsolatos idegeskedés. Elmondásuk szerint fontolgatják, hogy máshova költözzenek, mert nagyon közel laknak a támadóhoz, és a környezet minden nap erre a szörnyűségre emlékezteti őket. A faluban lakók mind erről az ügyről beszélnek, és egyöntetűen azt akarják, hogy Döme költözzön el egy másik faluba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.