Szörnyű! Tinilány molesztálásával vádolják a híres tévésztárt

tinilány tévésztár Horatio Sanz zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő vádak kerültek napvilágra a tévésztárral kapcsolat. 

Csütörtökön nyújtották be a New York-i Legfelsőbb Bíróságra azt a vádiratot, ami szerint a Saturday Night Live című műsor egyik szereplője a forgatások során molesztált egy tinilányt. A hírek szerint Horatio Sanz eleinte e-mailben kezdeményezett, majd néhány hónappal később egy partin találkoztak Jane Doe-val.

Mint kiderült, a tinit gyakran invitálták a műsor utáni stábbulikra, amelyeken nem csak részt vett, hanem alkoholt és kábítószert is fogyasztott. Az egyik ilyen buli alkalmával történt a szexuális zaklatás.

Horatio Sanz ügyvédje közlemény adott ki, amely szerint férfi 7,5 millió dollár megfizetésére kényszerült, ugyanis Jane megfenyegette, hogy mindenkinek kiteregeti kényes viszonyukat. Ezek után nevetségesnek tartja azt az állítást, hogy Jane magatehetetlen áldozat lett volna, szerinte nagyon is tisztában volt azzal, amit csinál - írja a PageSix.

A tárgyalások még javában zajlanak, az érintettek hozzátartozói és a kollégák, valamint a stúdió sem nyilatkozik az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.