Megdöbbentő: Ez állhat a balesetnek álcázott tatabányai gyilkosság hátterében

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál rendőrség anyós ördögi terv Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
T. Nándor gonosz tervet eszelt ki: maga tett bejelentést még június 25-én arról, hogy hazaérve holtan találta az anyósát, aki valószínűleg leesett a lépcsőn. Később kiderült, hogy valójában a férfi okozta a balesetet, és amíg a párja kórházban feküdt, végzett az anyósával.

Letartóztattak egy tatabányai férfit, aki a gyanú szerint balesetnek álcázta anyósa halálát - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön, a rendőrség honlapján.

A férfi június 25-én jelentette be, hogy hazaérkezve holtan találta az anyósát, aki valószínűleg leesett a lépcsőn, de kiderült, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett.A férfi két hónapig tudott hazugságban élni, a napokban tartóztatták le, miután kiderült, hogy ő verhette agyon az asszonyt.

T. Nándor a gyilkosság után megjátszotta magát a szomszédok előtt, még sírva is fakadt a hitelesebb hatás kedvéért. Forrás: Police.hu

„Nagy felfordulás volt itt, pedig mindig csendes az utcánk. Mentő, rendőrség és a háziorvos is kiérkezett, de már nem tudtak segíteni Etelkán. Nándival még aznap találkoztam, amikor a kutyával kimentem sétálni. Teljesen összetört, ki volt borulva, és sírdogált. Nagyon megsajnáltam, a párja, Regina ugyanis akkor pont kórházban volt tüdőembólia miatt. Mondtam is neki, hogy ne maradjon egyedül a házban"

– mesélte tegnap a Blikknek az egyik neve elhallgatását kérő szomszéd.

„Azt állította, hogy aznap el kellett mennie egy autót kipróbálni, és fél órával később ment haza, mint ahogy azt előzetesen megígérte otthon. Amikor benyitott az ajtón, elmondása szerint szörnyű látvány fogadta. Etelkát vérbe fagyva találta a lépcső alatt. Azt hajtogatta, hogy ha esetleg hamarabb hazaér, lehet, hogy meg sem történt volna a tragédia. Magát hibáztatta emiatt. Most már tudjuk, hogy ez az egész csak egy nagy színjáték volt" – folytatta az utcabeli.

A rendőrök lefolytatták a helyszíni szemlét, és eljárást indítottak. Kezdetben úgy tűnt, hogy valóban csak egy szerencsétlen baleset történt. Ám a hatóság emberei nem hagyták annyiban a dolgot, később szakértők is megerősítették, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett - írja a Blikk.

A Blikk értesülései szerint a gyilkosság napján Nándor valamin összeveszett az anyósával, aztán több alkalommal, nagy erővel a fején és a felsőtestén is megütötte. A nő szinte rögtön meghalt.

„Regina az édesanyja halála után jött haza a kórházból, de azóta nem láttam őket. Talán a testvéréhez költözhetett. Nándi egyébként nagyon barátságos volt, de látszott, hogy valami nincs rendben nála. Erre azonban sosem gondoltunk. A nők zárkózottabbak voltak, de ő szívesen beszélgetett a szomszédokkal"

– nyilatkozta egy ismerősük.

A ház egyébként S. Regina szüleié volt. Az apja már korábban meghalt, Nándor pedig akkor költözött oda, egy pár lettek. Információnk szerint Etelka nem nézte jó szemmel a fiatalok kapcsolatát. Az ismerősök szerint azt akarta, hogy a férfi költözzön el a házból, mert úgy érezte, hogy csak kihasználja őket. Valószínűleg ezen vesztek össze a tragédia napján is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.