Leégett egy család otthona Szombathelyen: a kisgyerekek már aludtak, amikor kitört a tűz - videó

Forrás: shutterstock -
égés Szombathely félelem család leégett kisgyerek tűz lakástűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy négytagú család otthonában csaptak fel tegnapelőtt a lángok, a lakásban aludtak a gyerekek is.

Négy- és hatéves gyerekek voltak abban a szombathelyi családi házban, amiben tegnapelőtt hajnalban felcsaptak a lángok. Az édesanya a gyerekekkel aludt, azonban az apjuk még ébren volt, ugyanis a számítógépen dolgozott. Talán ennek köszönhető, hogy idejében észrevették a tüzet.

A tűz kitörése előtt elment az áram, majd furcsa hangok hallatszódtak. A gyerekeket és az édesanyát kórházba szállították. A tüzet nagy valószínűséggel egy zárlat okozta.

„A biztosíték leoldott és fölkapcsoltuk, aztán ilyen ropogó hangokat hallottunk. Elkezdtük körbejárni a házat, aztán láttuk, hogy fent tűz van, így hívtuk a tűzoltókat" – nyilatkozta az édesapa a Tényeknek.

Az édesanyát légúti égés gyanúja miatt, stabil állapotban, a gyerekeket pedig megfigyelés céljából szállították kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.