Berki Mazsi Instagram-oldalán számolt be felháborodva a rajongóinak arról, hogy egy buszsofőr majdnem nekiment az autójának. 

Berki Mazsi Instagram-sztoriban számolt be arról, hogy majdnem összeütközött egy busszal. Részletesen elmondta, mi történt: állítólag kikanyarodás után húzta rá a kormányt a sofőr.

Berki Mazsi kiakadt egy buszsofőrreForrás: Life TV

Mint ismert, férjének, Berki Krisztiánnak is van egy buszos ügye: ő büntetőfékezés miatt állt bíróság előtt. Ő akkor azt állította, a buszsofőr agresszívan vezetett, és fékezés nélkül hajtott beléjük

Nem szoktam elsírni magam vezetés közben, de most eltört a mécses, mivel egy buszos innen bal oldalról majdnem telibe nekem jött. Egy olyan helyen lakunk a Királyok útján, ahol nem belátható az út, ahonnan kikanyarodok. Viszont van szemben kettő tükör, ahonnan mindig tudom nézni, hogy jön-e valami, vagy éppen nem. A buszos állt, és leszálló, felszálló utasai voltak. Volt egy autó, aki meg is előzte. Majd kijöttem, intettem neki, hogy köszönöm szépen, hogy kienged, hogy lassít, erre teljesen rámhúzta a kormányt, elkezdett dudálni. Ne haragudjatok meg, de ezt a sofőri magatartást a buszosok hogy engedhetik meg maguknak? Igenis kikérem magamnak azt is, hogy annak idején a busz fékezés nélkül jött belénk, mert az igazságügyi szakértő ezt kimutatta. Ne haragudjatok, bocsánat a kirohanásomért, de ez felháborító számomra, hogy ilyen sofőrök viszik az utasokat" - mondta Mazsi.