Vajon kegyes lesz hozzánk a hétvégi időjárás? Kiderült, mire számíthatunk

Forrás: Shutterstock -
hétvége időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyárnak minden bizonnyal vége, de azért abban még reménykedhetünk, hogy száraz, napsütéses időnk is lesz még. A hétvégén ilyesmire számíthatunk.

Szombat

Fátyol-, és gomolyfelhők zavarják a kellemes szeptemberi napsütést. Eső nem várható. Az északi, északkeleti szél csak néha élénkül meg. Reggel 11, délután 25 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap

Gyengén felhős, napos, száraz időre számíthatunk. Az északkeleti szél egyre inkább megélénkül. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás, marad a 22-27 fok közötti csúcsérték.

Napos időre számíthatunk Forrás: Shutterstock

Hétfő és kedd

Folytatódik a ragyogóan napos kora őszi idő. Csak kevés felhő jelenik meg az égen, melyekből csapadék nem alakul ki. Hűvösek lesznek a reggelek, néhol akár már talajmenti fagy is lehet. Délutánonként 23-25°C körüli értékeket mérhetünk.

Szerda és csütörtök

Sok napsütésre van kilátás kevés gomolyfelhővel. Csapadék napokig nem valószínű. 22 és 28 fok közé melegszik a levegő - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.