Újabb balhé a valóságshow-ban: "Meglepett, hogy rám támadtak, nem éreztem jogosnak"

Forrás: RTL Klub -
Nagy Alex Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivor kezdete óta ezidáig csak a civilek csapatában volt folyamatos feszültség, most azonban már a celebek között is kezdenek körvonalazódni a problémák. A piros csapat tagjai úgy érezik, Nagy Alex a leggyengébb versenyző, és véleményüket nem is rejtik véka alá. 

Ahogy várni lehetett, már egy balhé is kirobbant közöttük, mégpedig a főzésnél: Alex ugyanis rettenetesen utálja az alapélelmiszerüket jelentő babot és arra kérte a társait, hogy legalább ne legyen túl sós az étel.

"Nem az határozza meg valaki értékét, hogy mások mit gondolnak róla. A fiúk közül Máté, a lányok közül Catherine esett nekem, de sejtem, hogy ők érezték veszélyben magukat, ezért nagyító alatt keresték a hibáimat. (...) Fizikálisan és mentálisan is készültem a versenyre. Meglepett, hogy rám támadtak, nem éreztem jogosnak, mert folyamatosan jól teljesítettem a játékokban. Az összes bűnöm annyi volt, hogy a főzésnél jeleztem, nem akarom, hogy nagyon sós legyen a bab" - nyilatkozta a Blikknek Alex.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.