Felrobbant a Sztárban sztár leszek! színpada: megtalálták Kasza Tibi hasonmását

Forrás: TV2 -
TV2 Kasza Tibi Sztárban sztár leszek! Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! mesterei hatalmasat buliztak a műsor válogatóján: Kasza Tibi hasonmása elképesztő hangulatot csinált. 

Megtalálták Kasza Tibi hasonmását a Sztárban sztár leszek! mesterei. A versenyző az énekes Vallomás című dalát adta elő, és egy az egyben sikerült leutánoznia Tibi minden mozdulatát, és nemcsak azt, az énekhangja is ugyanolyan volt, mint a népszerű énekesnek.

A mesterek egytől egyig ledöbbentek a produkciótól, ami igazi bulihangulatot varázsolt a stúdióba: senki nem tudott mozdulatlan maradni.

Felrobbantotta a Sztárban sztár leszek! színpadát a fellépő Forrás: TV2

A múlt héten Zséda hasonmására sikerült rábukkanniuk a Sztárban sztár leszek! színpadán. Fruzsi előadásától is leesett a mesterek álla, nem csupán a hangja, de a mimikája és a mozdulatai is teljesen az énekesnőt másolták.

Már elstartoltak az előválogatók: Sztárban sztár leszek! szeptember 4-től szombatonként 19:45-től és vasárnap esténként 19:30-tól a TV2-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.